Tender dan Sebutharga
A- A A+

1. Tawaran adalah dipelawa dari pembekal-pembekal yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia untuk mengambil bahagian di dalam tender berikut:

NO. TENDER TAJUK TENDER KOD BIDANG HARGA DOKUMEN TARIKH TUTUP
JMG/01/2015(BPT) SUPPLY, DELIVERY, INSTALLATION, TESTING AND COMMISSIONING OF ONE (1) UNIT OF GAS CHROMATOGRAPH TRIPLE QUADRUPOLE (GCMSMS) 060501 (Peralatan  Makmal serta Aksesori) RM 50.00 senaskah 14 April 2015  12.00 tengahari (Selasa)

2. Dokumen tawaran ini boleh diperolehi pada waktu pejabat di Unit Pentadbiran, Bahagian Perkhidmatan Teknikal, Tingkat 1, Blok Zamrud, Jalan Sultan Azlan Shah, 31400 Ipoh, Perak.  Bayaran bagi setiap dokumen tender tersebut hendaklah dibuat dalam bentuk Bank Draf/Wang Pos/Kiriman Wang Pos berpalang atas nama KETUA PENGARAH JABATAN MINERAL DAN GEOSAINS MALAYSIA.  Hanya petender yang mengemukakan SIJIL PENDAFTARAN ASAL dalam Kod Bidang seperti di atas sahaja dibenarkan membeli dokumen tender.  Salinan fotostat Sijil Pendaftaran tersebut hendaklah diserahkan untuk simpanan Jabatan ini.

3. Dokumen tender yang lengkap dengan Cadangan Teknikal dan Cadangan Kewangan hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat berasingan, dimeteri dan bertanda dengan nombor rujukan di penjuru kiri sampul surat berkenaan.  Dokumen tersebut juga hendaklah dimasukkan ke dalam Peti Tender di Pejabat seperti alamat di bawah tidak lewat dari tarikh tutup yang ditetapkan.

Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia,
Bahagian Perkhidmatan Teknikal,
Blok Zamrud, Jalan Sultan Azlan Shah,
31400 IPOH, PERAK.

Perkhidmatan Dalam Talian

Bancian

Pernahkah anda melawat Muzium Geologi?

Maklumat Perhubungan

Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia,
Lantai 20, Bangunan Tabung Haji,
Jalan Tun Razak, 50658 Kuala Lumpur.

Tel: (+603) 2161 1033
Faks: (+603) 2161 1036
Emel: info [at] jmg [dot] gov [dot] my

Sentiasa Berhubung

Facebook-iconTwitter-iconYoutube-iconBlogger-iconRSS-icon
Mobile-iconjmg mobile qr codemobile apps icon

Kata Kunci Popular

Your browser doesn't support canvas.