Tender dan Sebutharga
A- A A+

1. Tawaran adalah dipelawa dari pembekal-pembekal yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia untuk mengambil bahagian di dalam tender berikut:

NO. TENDER TAJUK TENDER KOD BIDANG HARGA DOKUMEN TARIKH TUTUP
JMG/01/2015(BPT) SUPPLY, DELIVERY, INSTALLATION, TESTING AND COMMISSIONING OF ONE (1) UNIT OF GAS CHROMATOGRAPH TRIPLE QUADRUPOLE (GCMSMS) 060501 (Peralatan  Makmal serta Aksesori) RM 50.00 senaskah 14 April 2015  12.00 tengahari (Selasa)

2. Dokumen tawaran ini boleh diperolehi pada waktu pejabat di Unit Pentadbiran, Bahagian Perkhidmatan Teknikal, Tingkat 1, Blok Zamrud, Jalan Sultan Azlan Shah, 31400 Ipoh, Perak.  Bayaran bagi setiap dokumen tender tersebut hendaklah dibuat dalam bentuk Bank Draf/Wang Pos/Kiriman Wang Pos berpalang atas nama KETUA PENGARAH JABATAN MINERAL DAN GEOSAINS MALAYSIA.  Hanya petender yang mengemukakan SIJIL PENDAFTARAN ASAL dalam Kod Bidang seperti di atas sahaja dibenarkan membeli dokumen tender.  Salinan fotostat Sijil Pendaftaran tersebut hendaklah diserahkan untuk simpanan Jabatan ini.

3. Dokumen tender yang lengkap dengan Cadangan Teknikal dan Cadangan Kewangan hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat berasingan, dimeteri dan bertanda dengan nombor rujukan di penjuru kiri sampul surat berkenaan.  Dokumen tersebut juga hendaklah dimasukkan ke dalam Peti Tender di Pejabat seperti alamat di bawah tidak lewat dari tarikh tutup yang ditetapkan.

Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia,
Bahagian Perkhidmatan Teknikal,
Blok Zamrud, Jalan Sultan Azlan Shah,
31400 IPOH, PERAK.

pelan strategik isp 2016 2020 small banner 03

Senarai Perkhidmatan Online

Maklumat Perhubungan

Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia,
Aras 9, Menara PjH,
No. 2, Jalan Tun Abdul Razak,
Presint 2, 62100 PUTRAJAYA.

Tel: (+603) 88716000
Faks: (+603) 88716145/46
Emel: helpdesk [at] jmg [dot] gov [dot] my

Lihat Direktori Bahagian/Pejabat Negeri

Sentiasa Berhubung

Facebook-icon Twitter-icon Youtube-icon Blogger-icon RSS-icon
Mobile-icon jmg mobile qr code mobile apps icon
isms
 

Kata Kunci Popular

Your browser doesn't support canvas.