Senarai Blog

MESYUARAT KETUA KUMPULAN KERJA TEKNIKAL MALINDO

MESYUARAT KETUA KUMPULAN KERJA TEKNIKAL MALINDO

KOTA KINABALU , SABAH   ~   Mesyuarat Ketua Kumpulan Kerja Teknikal MALINDO yang bermula dari 22 hingga 23 November 2017 bertempat di MING GARDEN HOTEL & RESIDENCES.

Mesyuarat dipengerusikan oleh Timbalan Ketua Pengarah Operasi Tuan Haji Mohd Zukeri bin Ab. Ghani. Turut hadir bersama dalam mesyuarat;  Pengarah PPO En. Nazan Awang, Pengarah JMG Sarawak En. Enggong Ak. Aji, Pengarah JMG Negeri Sembilan En. Joanes Muda dan ahli-ahli yang mesyuarat yang lain.

 

Majlis ‘Jasamu Dikenang” Tahun 2017 Peringkat Negeri Pahang Darul Makmur

Majlis ‘Jasamu Dikenang” Tahun 2017 Peringkat Negeri Pahang Darul Makmur

Majlis ‘Jasamu Dikenang” Tahun 2017 Peringkat Negeri Pahang Darul Makmur telah diadakan di Hotel Zenith Kuantan, Pahang Darul Makmur. Majlis ini dianjurkan oleh Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Pahang (SUK Pahang) bagi meraikan Ketua-ketua Jabatan Persekutuan dan Negeri Pahang yang telah dan bakal bersara serta yang bertukar ke negeri lain. Majlis ini juga diadakan bagi meraikan kakitangan yang telah mendapat Pingat Perkhidmatan Cemerlang yang dianugerahkan oleh Setiausaha Kerajaan Negeri Pahang.

Baca selanjutnya

KUNJUNGAN HORMAT PENGARAH JMG NSM KE PEJABAT SETIUSAHA KERAJAAN NEGERI SEMBILAN

KUNJUNGAN HORMAT PENGARAH JMG NSM KE PEJABAT SETIUSAHA KERAJAAN NEGERI SEMBILAN

SEREMBAN, 8 NOV : Pengarah Jabatan Mineral dan Geosains Negeri Sembilan/Melaka (JMG NSM) yang baharu, Yang Berusaha Encik Joanes Muda telah membuat kunjungan hormat ke atas Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan Darul Khusus, YB Dato’ Seri Hj Mat Ali bin Hasan di pejabat beliau di Wisma Negeri, Negeri Sembilan.

Diharap kunjungan hormat ini dapat memantapkan kerjasama di antara Kerajaan Negeri Sembilan dan JMG.

Kunjungan Hormat Pengarah JMG NSM ke Pejabat Setiusaha Kerajaan Negeri Melaka

Kunjungan Hormat Pengarah JMG NSM ke Pejabat Setiusaha Kerajaan Negeri Melaka

MELAKA, 7 NOV : Pengarah Jabatan Mineral dan Geosains Negeri Sembilan/Melaka (JMG NSM) yang baharu, Yang Berusaha Encik Joanes Muda telah membuat kunjungan hormat ke atas Setiausaha Kerajaan Negeri Melaka, YB Datuk Seri Hj. Naim Bin Abu Bakar di Pejabat beliau di Seri Negeri, Melaka. 

Ini adalah kunjungan hormat yang pertama beliau sejak dilantik sebagai Pengarah JMG NSM bermula pada 16 Oktober 2017 yang lalu.

Kunjungan hormat ini diharap dapat memantapkan lagi jalinan kerjasama di antara Kerajaan Negeri Melaka dan JMG. Maklumat Perhubungan

Jabatan Mineral dan Geosains Malaysia,
Lantai 20, Bangunan Tabung Haji,
Jalan Tun Razak, 50658 Kuala Lumpur.

Tel: (603) 2161 1033
Faks: (603) 2161 1036
Emel: info[at]jmg[dot]gov[dot]my

Sentiasa Berhubung

Facebook-iconTwitter-iconYoutube-iconRSS-icon
Mobile-iconjmg mobile qr codemobile apps icon